Het Team

René van der Linden is de drijvende kracht achter Beschikbaar Reclame. Combineert meerdere diciplines binnen z’n functie. Concepten maken, grafisch ontwerp, photoshop-art, webdesign, filmbewerking, fotografie en accounthandling. Er is een prettige kruisbestuiving tussen René en z’n collega’s waarbij men elkaar inspireert en concessies durft te doen. Als geen ander weet René dat de kracht van Beschikbaar Reclame is dat hij altijd met beide voeten op de grond is blijven staan, een grote mate van flexibiliteit heeft, een Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit heeft en de lijntjes kort zijn naar de klant, waardoor er zo weinig mogelijk ruis is en projecten snel afgehandeld kunnen worden.

René van der Linden

Creatief Directeur, Grafisch Ontwerper, Beschikbaar Reclame

Ruud Vincent is grafisch ontwerper die (maat)werk kan leveren voor alle grafische opdrachten, of het nu om een complexe huistijl gaat, website of signing van een bedrijf. Ruud is de creatieve kracht zonder kapsones. Waarbij de klant nog centraal staat, de kwaliteit hoog is en aan een ontwerp geen extreem prijskaartje hangt. Al meer dan 20 jaar werken we samen met Ruud en voelen elkaar dan ook feilloos aan waar het om grafische opdrachten gaat.
Ruud Vincent

Grafisch ontwerper, illustrator, Meneer Vincent

Marc van Gijn is een Rotterdamse vormgever sinds ’the eighties’. Analoog geboren, digitaal opgegroeid. Ontelbare designs en layouts zijn, in de loop der jaren door z’n hoofd en handen gegaan. Als werknemer, freelancer en zelfstandige studio. Marc z’n  bijdrage is terug te vinden in een breed scala creative uitingen. Grote en kleine campagnes. Nationale en internationale merken. Voor korte termijn projecten en langlopende concepten. Marc weet als vormgever méér te bieden dan ‘iets leuks’ verzinnen. Hij is een probleem-oplosser met een open mind, een luisterend oor en ’n oog voor schoonheid.
Marc van Gijn

Grafisch vormgever, (cross)media design, TradeMARC

Een advertentie nodig? Tekst voor een website, brochure of een heel boek, inclusief de interviews? Ook voor advies over de introductie van uw nieuwe huisstijl, een lastig communicatietraject of de organisatie van een symposium dat nét even anders is, zijn we bij Yvette van Dael aan het juiste adres.

Yvette van Dael

Tekstschrijver, Tekst en uitleg

Marjet helpt ons met het ontwikkelen en inrichten van websites door begeleiding te geven bij onze website-ontwerpen en uit handen te nemen wat we zelf technisch niet kunnen. Hierdoor krijgen we een duidelijke website met eigen karakter. Marjet levert technisch maatwerk en hieronder vallen ook android apps.

Marjet van Breederode

Webdesigner, Bizzka