De voordelen van een WordPress website

Veel bedrijven kiezen voor een WordPress website en dat is eigenlijk vrij logisch. Zoals eerder beschreven is WordPress enorm aan populariteit gegroeid de afgelopen jaren. Maar wat zijn nu precies de voordelen van het hebben van een WordPress website. Een rijtje van 10 voordelen:

  1. Er zijn door veel ontwikkelaars enorm veel themes en plugins ontwikkelt. Deze mogen vrij worden gebruikt, wat enorm in kosten en tijd scheelt. Er hoeft namelijk geen code meer te worden geschreven.
  2. Een ander voordeel is dat WordPress heel gemakkelijk is te gebruiken. Ook voor de digibeten onder ons is het gebruik van WordPress goed te doen.
  3. Je hebt direct toegang tot de content, waardoor je niet eerst je webbouwer hoeft te contacteren om aanpassingen te doen. Je hebt alles zelf in de hand.
  4. WordPress is SEO-vriendelijk. Zolang je kwalitatieve content met de juiste zoekwoorden schrijft en een goede linkstructuur hanteert heeft je website de potentie om heel hoog te scoren in Google.
  5. Gemakkelijke integratie met je social media kanalen. Het inzetten van Social media zorgt voor meer bekendheid van je bedrijf en een integratie van beiden kan voor veel meer bezoekers zorgen.
  6. WordPress heeft de mogelijkheid om content in de vorm van pagina’s of nieuwsberichten in te plannen. Zo hoef je niet alles in één keer te plaatsen maar kan je je content verspreiden.
  7. Een wordpress website laten maken is in het algemeen vrij goedkoop. Je hebt immers geen hoge kosten van webdesginers/bouwers die veel code moeten schrijven.
  8. WordPress is mobiel vriendelijk. Doordat de meeste ontwikkelaars de themes responsief maken zijn websites die gemaakt zijn op WordPress mobiel vriendelijk. Je website wordt zo op elk apparaat goed getoond.
  9. Je kan je website vanuit elke computer aanpassen. WordPress is namelijk browser-based. Dit houdt in dat je vanuit elke computer kan inloggen via de browser.
  10. Je hoeft geen code te kennen om zaken op je website aan te passen. WordPress heeft een geïntegreerde module die lijkt op Word om zaken als lettertype aan te passen.

bron: www.sociallane.nl

Uw WordPress Website bij Beschikbaar Reclame

Bij Beschikbaar Reclame hebben we inmiddels 10 jaar ervaring met maken van wordpress websites. We helpen u graag bij het opzetten van uw prachtige eigentijdse website. Dat kan hulp zijn bij de installatie van het systeem op de webserver tot aan het opzetten van de hele navigatie en layout.

Meer weten?
Beschikbaar Reclame
Rene van der Linden
06 – 5157 6796
rene@beschikbaar-reclame.nl