De comeback van drukwerk

Met behulp van digitale media vergroot je de voorkeur voor je merk of onderneming. Maar veel potentiële klanten bevinden zich net buiten je digitale blikveld. Hoe leid je de doelgroep naar de bovenkant van de verkooptrechter? Drukwerk is de startknop voor een succesvolle pull-strategie. Via gedrukte media komt jouw boodschap bij mensen die je product of merk nog niet kenden.

Uit onderzoek naar leesbaarheid blijkt keer op keer: consumenten begrijpen gedrukte informatie beter dan informatie op het scherm.

Drukwerk is een betrouwbaar medium. Mensen weten dat iemand de moeite heeft genomen om de boodschap op papier te brengen en dat maakt die boodschap sterker.

Drukwerk bestellen is eenvoudiger dan ooit en de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

Screen_TTV_actieGrafische bedrijven in Nederland lopen in technologisch opzicht voorop. Kleine en grote oplagen, van visitekaartjes tot en met billboards ter grootte van een flatgebouw, supersnelle doorlooptijden – het is allemaal verkrijgbaar en betaalbaar. De kwaliteit is fantastisch en consistent. Elke klant zijn eigen persoonlijke magazine? Het is allemaal mogelijk.

Een mooi gedrukt tijdschrift verslaat moeiteloos de prachtigste website.

Waar web- en app-ontwerpers gebonden zijn aan protocollen, vaste indelingen en interaction design, hebben grafisch ontwerpers op papier volledige, creatieve vrijheid.

Het is niet of-of. Maar en-en!

Kiezen voor slechts één kanaal is bij campagnes geen optie meer.. Als marketeer of communicatiemanager zet je verschillende kanalen tegelijk in en daarbij houd je goed in de gaten hoe deze kanalen elkaar versterken. Drukwerk is een onmisbaar stuk van de puzzel.

bron: www.printpakt.nl

Uw campagne bij Beschikbaar Reclame

Door het inlevingsvermogen in uw bedrijf of product kunnen we bij Beschikbaar Reclame u als geen ander adviseren over het inzetten van een mix van online- en printmogelijkheden. Bovendien kunnen we de campagne van een professioneel vormgegeven resultaat voorzien.

Meer weten?
Beschikbaar Reclame
Rene van der Linden
06 – 5157 6796
rene@beschikbaar-reclame.nl