Bedrijfsfitness

Gym Fitness is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

BFN1Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Fit people perform better

Medewerkers met een gezonde sportieve levensstijl presteren beter. TNO heeft jaren geleden al onderzoek gedaan naar het effect van actieve sportbeoefening op de werksituatie. Conclusie: het ziekteverzuim wordt met bijna 60% gereduceerd, terwijl de arbeidsproductiviteit met maar liefst 12,5% toeneemt. Reden voor de overheid om het aanbieden van bedrijfsfitness door de werkgever fiscaal nóg aantrekkelijker te maken en met minder beperkende regeltjes dan voorheen. Gaat de gezondheid van uw medewerkers u aan het hart, dan zijn er nu nauwelijks belemmeringen meer!

Win-win situatie voor alle partijen. Het aanbieden van bedrijfsfitness levert winst op voor alle betrokken partijen. Als werkgever krijgt u te maken met een beter gemotiveerd en positief ingesteld team, dat merkbaar beter presteert, minder vaak ziek is of sneller weer re-integreert. Voor uw (toekomstige) werknemers vormt bedrijfsfitness bovendien een aantrekkelijke extra secundaire arbeidsvoorwaarde. Met name de financiële voordelen zijn zeer aantrekkelijk; de fiscus betaald 33-52% mee aan het abonnement.

Voor meer info over bedrijfsfitness, neem contact met ons op via het contactformulier.